joi, 24 martie 2011

NFS World


Actiunea din World se desfasoara in orasele Rockport si Palmont, din Most Wanted, respectiv Carbon, orase care acum sunt unite.Imediat cum intri in joc iti vei creea profilul si bineinteles iti vei cumpara o masina valabila la acest moment, din categoria Tier 1. De aici totul devine clar: trebuie sa participi la cat mai multe curse pentru a acumula reputatie care iti va creste nivelul. Locatiile curselor (sprinturi si circuite) sunt vizibile pe harta (care se deschide apasand tasta M). Pentru a participa la o cursa ai 3 optiuni: singleplayer (versus PC), multiplayer (versus alti jucatori) si private (versus prieteni). De asemenea pe harta apare o iconita sub forma unui aparat foto verde care marcheaza un loc de intalnire (un stadion), unde soferii se aduna pentru a-si arata masinile si pentru a le face poze.
Masinile se controleaza destul de usor, dar cursele de cele mai multe ori sunt echilibrate, singura diferenta fiind facuta de POWERUPS, elemente strategice ale jocului care te ajuta in momentele dificile.

Politistii din World se plimba linistiti pe strazile oraselor printre ceilalti jucatori, asteptand simple greseli ale acestora. Daca ai lovit o masina a politiei (cruiser) urmarirea va incepe. De notat ca sunt mai inteligenti, au strategii imbunatatite si vor face orice pentru a te aresta. Important este sa evadezi repede deoarece nivelele de urmarire cresc foarte repede si in scurt timp iti va fii aproape imposibil sa mai conduci.
Masinile, strazile, cladirile si peisajele dintre orase arata foarte bine pentru un astfel de joc si au mai multe detalii, grafica fiind imbunatatita fata de MW si Carbon.

Cerinte minime
* OS: Windows XP, Vista or Windows 7
* CPU: Intel P41.7 GHz (maybe 2.0GHz
* RAM: 1Gb Win XP, 1.5Gb Vista
* HDD: 2 GB free disk space
* Graphics: 256 MB Graphics Memory with shader 2
* Sound Card: DirectX 8.1 Compatible
* DirectX: Version 9.0c
* Internet: 128kbit/s Cable/DSL connection


Cerinte recomandate
* OS: Windows XP Service Pack 3 / Windows Vista Service Pack 2 / Windows 7
* CPU: Intel Core 2 Duo2.0 GHz
* RAM: 2 GB
* HDD: 2 GB free disk space
* Graphics: 512 MB Graphics Memory
* Sound Card: DirectX 9 Compatible
* DirectX: Version 9.0c
* Internet: 128kbit/s Cable/DSL connection





Un comentariu:

  1. Salut, am si eu un blog despre jocuri pe pc shi te-am adaugat in lista blocurilor pe care le urmaresc, as ramane recunoscator daca m-ai ajuta si tu.

    Multumesc!

    RăspundețiȘtergere