luni, 25 aprilie 2011

The Sims2:University

In The Sims 2 University gamerii vor juca pentru prima data trecand prin noul stadiu de viata de "tanar adult", atunci cand Sims-ii lor se indreapta catre universitate si se alatura multimii din campus. Indiferent daca participa la intruniri in campus sau daca fac parte dintr-o fratie, acesta este doar inceputul... Sims-ii pot alege unul dintre cele 11 cursuri si, daca isi vor mentine notele bune, isi vor asigura la final o diploma si li se vor deschide 4 noi drumuri in cariera. Jucatorii se vor bucura de dorinte si temeri complet noi, specifice vietii universitare, care sunt legate de viata sociala si de scopurile academice ale Sims-ilor. Acestea le vor oferi noi recompense si puteri, care ii vor ajuta sa isi indeplineasca scopurile si aspiratiile in Universitate si mai departe in viata.
Farsele, petrecerile si interactiunile sociale universitare se adauga distractiei in timp ce Sims-ii tai exploreaza locatii din campus, cum ar fi bibliotecile Universitatii, salile de biliard si de gimnastica si cafenelele. La fel ca in viata reala, daca Sim-ul tau ramane fara bani, poate castiga Simoleani luandu-si o slujba part-time (de exemplu da meditatii) sau implicandu-se in afaceri mai riscante, cum ar fi tiparirea banilor ca membru al "societatii secrete".
Desigur, luarea deciziilor corecte iti poate conduce Sim-ul la scopul final de a deveni "Marele Sim din Campus" in The Sims 2 University.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu