miercuri, 23 februarie 2011

Transformers

Dupa primele aspecte ale jocului este foarte usor de recunoscut ca inspiratia celor de la Activision vine cate putin din Hulk: Ultimate Destruction, Grand Theft Auto si inca o parte din remodelarea Transformers, toate amestecate.
Jucatorii pot incepe jocul alegand Autobot sau Decepticon si de aici actiunea se desfasoara intr-un mod paralel cu filmul de pe marile ecrane, ale carui scene vor fi reproduse cu foarte multe detalii si in joc.

Daca alegeti Autobot, jocul curge precum scenele din film deoarece asupra acestuia se focalizeaza si actiunea filmului. Cu Decepticons veti avea parte de un scenariu gen: "Ce-ar fi daca...", in care veti incerca sa ii "rasturnati" pe razboinicii Autobot pentru a cuceri Pamantul.
Jocul se desfasoara in decoruri similare cu ale jocurilor GTA, CrackDown sau True Crime, unde veti avea o harta cu vedere de sus care va contine sageti pentru destinatie, puncte rosii care reprezinta inamicii si arii verzi reprezentand sectiunile cu obiective. Exista si o masuratoare de bine/rau pe care l-ati mai intalnit in Star Wars: Knights of the Old Republic.

Aproape tot poate fi strivit, ridicat si transformat intr-o arma: copaci, masini, etc.
Transformarea dintr-un robot urias intr-un vehicul cu super-puteri cum ar fi o masina sport, un avion de vanatoare sau un elicopter, se face imediat. Transformarile rapide iti pot lasa inamicii in praf sau poate spori posibilitatile strategiei de lupta ale jucatorului cu un sir de optiuni in plus, atat pentru modul robot cat si pentru cel vehicul

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu