vineri, 25 februarie 2011

Mafia II

Mafia II este un third-person action-adventure dezvoltat de 2K Czech, anterior cunoscut sub numele de Illusion Softworks, şi publicat de 2K Games. Mafia II este continuarea celebrului joc lansat in 2002 Mafia: The City of Lost Heaven. Mafia II a fost anunţat în august 2008 la convenţia de jocuri de la Leipzig, şi s-a pregatit pentru lansare pe PlayStation 3, Microsoft Windows şi Xbox 360 in data de 24 august 2010.
Actiunea jocului este plasata intre anii 1945 si 1957 in Empire Bay (numele este o trimitere catre porecla statului New York si anume "The Empire State") un oras fictiv creat pe baza oraselor New York si San Francisco, dar si cu influente din chicago si Detroid.
Mafia II va dispune de o harta de aproximativ 10 mile patrate, disponibila inca de la inceput fara nici o restrictie. Vom intalni 50 de modele de masini precum si muzica specifica timpului.

Vito, informator din nastere si Joe, un bun prieten din copilarie vor intra in lumea crimei organizate si vor face totul pentru a-si forma un nume si pentru a fi respectati in Empire Bay.

Un comentariu: