duminică, 2 ianuarie 2011

Split Second

Tocmai ai reusit sa iti faci intrarea intr-un grup de soferi de elita alesi sa participe la un eveniment numit Split Second, transmis in intreaga lume. Scopul tau este sa devii campionul sezonului pentru faima, glorie si bogatie, concurand impotriva celorlalti participanti de-a lungul strazilor unui oras special creat pentru distrugere.

Dar mai intai trebuie sa supravietuiesti unui sezon compus din 24 de curse intr-o varietate de locatii explozive, sa invingi competitia si sa devii campion. Atunci cand viteza nu te mai poate ajuta, orasul poate fi arma ta cea mai de temut.

Split Second este un joc de racing intens ce se desfasoara in cadrul unui reality-show transmis la nivel mondial. Concurentii trebuie sa treaca primii linia de sosire in cadrul unei multitudini de competitii de racing desfasurate intr-un oras creat special pentru acest show. 

 

In Split Second nu numai ca poti sa acrosezi masinile celorlalti participanti pentru a-i scoate de pe traseu, dar poti declansa evenimente devastatoare si explozii in cea mai buna traditie hollywoodiana pentru a-ti elimina oponentii si pentru a schimba in mod drastic dinamica cursei. A fi rapid nu este indeajuns, va trebui sa folosesti strategii si un timing bine pus la punct pentru a ocoli structuri imobile masive si a modifica cursul traseului in mod tactic intr-un mod in care te avantajeaza.

 

 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu