sâmbătă, 15 ianuarie 2011

Kane & Lynch 2 Dog Days

Studiourile Io Interactive, cunoscute cel mai bine pentru seria Hitman, ne-au adus pe data de 17 august 2010 cel de-al doilea titlu al universului Kane & Lynch, botezat simplu Dog Days. Pentru cei ce nu sunt familiarizati cu primul joc, vorbim despre un shooter la persoana a treia cooperativ, in care doi condamnati la moarte reusesc sa evadeze.
Si sunt purtati intr-o intreaga aventura in continuare. Kane & Lynch 2 Dog Days reia povestea celor doua personaje, insa o amelioreaza din toate punctele de vedere. Grafica este mai buna, sunetul mai realist, iar gameplay-ul mai antrenant. Doar campania singleplayer pare prea scurta, la cele patru ore de joc oferite.Acum renuntam la Tokyo pentru a impusca tot ce misca pe strazile laturalnice ale Shanghai-ului, iar perspectiva de persoana a treia este realizata cat se poate de original si imersiv. Ca si cum am vedea totul prin ochii unui al treilea personaj, care realizeaza un documentar pe baza evenimentelor. Pentru ca imaginea se misca, se clatina, tremura, totul in functie de intamplarile din joc.
Povestea ne poarta in aceeasi lume a criminalitatii, si este destul de bine realizata. Iar dupa ce o terminam, putem opta pentru multiplayer: fie jucam campania in mod cooperativ cu un prieten, fie profitam de numeroasele moduri distinctive de joc (interesant este cel in care avem posibilitatea de a ne trada coechipierii spre a fugi cu toata prada).


Un comentariu: