sâmbătă, 23 aprilie 2011

Crysis 2

New York este sub asediu extraterestru, iar tu schimbi locaţia din junglele tropicale din jocul original în jungla de asfalt. Crysis îşi face debutul şi pe console şi demonstrează exact de ce jucătorii de pe PC i-au lăudat modul de joc şi grafica incredibilă.
Acum porţi Nanosuit 2 şi ai abilităţile şi cunoştinţele necesare pentru a distruge ameninţarea extraterestră, în timp ce eşti vânat de agenţi umani.
Combină puterile la momentul potrivit şi ai flexibilitatea de a elimina orice inamic îţi stă în cale în stilul tău. Poţi să te faci nevăzut, îţi poţi mări puterea sau poţi folosi arsenalul de arme pentru a juca cum vrei.
Criză mondială - Jocul vine pentru prima dată pe console, iar oraşul New York devine un câmp de luptă într-un plan extraterestru de a pune stăpânire pe Pământ.
Cea mai nouă modă - Nanosuit 2 îţi oferă flexibilitatea de a te lupta cu inamicii cum doreşti, îţi măreşte puterea şi viteza şi te face şi invizibil pe scurte perioade de timp.
Fotorealism - Grafica de ultimă generaţie foloseşte tehnologia noului motor grafic CryEngine 3 pentru a oferi efecte nemaivăzute pe console şi PC.
Inamici inteligenţi - Inteligenţa artificială este diferită de la oameni la extratereştri şi va trebui să-ţi adaptezi tacticile la reacţiile lor.


 

Un comentariu: